Channel: Alislam Albania

Jeta e Hazret Abdullah ibn Amrit r.a. dhe Hazret Ebu Duxhanes r.a. | Hutbeja 13.11.2020
57:10
Jeta E Hazret Abdullah Ibn Amrit R.A. Dhe Hazret E
Alislam Albania
Jeta e Mu‘ādh ibn Xhebelit r.a. dhe Abdullah ibn Amrut r.a. | Hutbeja 30.10.2020
1:02:21
Jeta E Mu‘Ādh Ibn Xhebelit R.A. Dhe Abdullah Ibn A
Alislam Albania
Hazret Mu'adh bin Xhebeli r.a. - Sahabi i Profetit a.s. | Hutbeja 23.10.2020
59:23
Hazret Mu'adh Bin Xhebeli R.A. - Sahabi I Profetit
Alislam Albania
Jeta e Hazret Ubejj ibn Ka'bit r.a. | Hutbja 16.10.2020
56:39
Jeta E Hazret Ubejj Ibn Ka'bit R.A. | Hutbja 16.10
Alislam Albania
Hazret Ebu Ubejde ibn el-Xherrahu r.a. | Hutbja 02.10.2020
55:07
Hazret Ebu Ubejde Ibn El-Xherrahu R.A. | Hutbja 02
Alislam Albania
Lufta e Jermukut, Çlirimi i Bejtul-Mekdesit dhe Hazret Ebu Ubejde r.a. | Hutbeja 09.10.2020
55:37
Lufta E Jermukut, Çlirimi I Bejtul-Mekdesit Dhe Ha
Alislam Albania
Jeta e Hazret Bilalit r.a., sahab i afërt i Profetit a.s. (pjesa 3) | Hutbja 27.09.2020
1:04:24
Jeta E Hazret Bilalit R.A., Sahab I Afërt I Profet
Alislam Albania
Historia e Bilalit r.a. sahab i shquar i Profetit a.s. Pjesa II | Hutbja 18.09.2020
50:19
Historia E Bilalit R.A. Sahab I Shquar I Profetit
Alislam Albania
Zubejr ibn Avami r.a. - Sahabi i Profetit - Pj.  2 - Hutbeja 04.09.2020
53:27
Zubejr Ibn Avami R.A. - Sahabi I Profetit - Pj. 2
Alislam Albania
Sahabët e Profetit s.a.v.s | Hutbeja 31.08.2018
52:58
Sahabët E Profetit S.A.V.S | Hutbeja 31.08.2018
Alislam Albania
Historia e Bilalit r.a.  sahab i shquar i Profetit a.s. | Hutbeja 11.09.2020
1:04:40
Historia E Bilalit R.A. Sahab I Shquar I Profetit
Alislam Albania
Një vështrim mbi turneun evropean 2019 | Hutbeja 01.11.2019
1:07:55
Një Vështrim Mbi Turneun Evropean 2019 | Hutbeja 0
Alislam Albania
Katër Halifët e Drejtë dhe pozita e tyre e lartë | Hutbeja 28.08.2020
1:05:48
Katër Halifët E Drejtë Dhe Pozita E Tyre E Lartë |
Alislam Albania
Zubejr ibn Avami r.a., Sahabi i Profetit - Hutbeja 21.08.2020
1:00:30
Zubejr Ibn Avami R.A., Sahabi I Profetit - Hutbeja
Alislam Albania
Sa'ad ibn Ebi Vekasi r.a. Sahabi i Profetit | Hutbeja 14.08.2020
1:02:59
Sa'ad Ibn Ebi Vekasi R.A. Sahabi I Profetit | Hutb
Alislam Albania
Mish i Kurbanit për 100 familje në nevojë të Shkodrës - Humanity First
02:44
Mish I Kurbanit Për 100 Familje Në Nevojë Të Shkod
Alislam Albania
Hutbja e së xhumasë 14 gusht 2020
02:26
Hutbja E Së Xhumasë 14 Gusht 2020
Alislam Albania
Xhelsa Salana e Anglisë 2020 | Fjalim mbyllës nga Hazret Mirza Masrur Ahmedi a.b.a.
1:36:03
Xhelsa Salana E Anglisë 2020 | Fjalim Mbyllës Nga
Alislam Albania
Çfarë është Ringjallja sipas feve të ndryshme?
12:42
Çfarë Është Ringjallja Sipas Feve Të Ndryshme?
Alislam Albania
Historia e Hazret Sulejmanit a.s. Komentim i Sures En-Neml Pj. 3
51:37
Historia E Hazret Sulejmanit A.S. Komentim I Sures
Alislam Albania
Jeta e sahabëve | Hazret Abdurrahman ibn Auf r.a. dhe Hazret Sa'ad ibn Mu'adh r.a. Hutbja 26.06.2020
53:07
Jeta E Sahabëve | Hazret Abdurrahman Ibn Auf R.A.
Alislam Albania
Historia e Hazret Sulejmanit a.s. Komentim i Sures En-Neml Pj. II
44:34
Historia E Hazret Sulejmanit A.S. Komentim I Sures
Alislam Albania
Çfarë janë xhindët? Si e ndihmonin xhindët Hazret Sulejmanin a.s.?
13:28
Çfarë Janë Xhindët? Si E Ndihmonin Xhindët Hazret
Alislam Albania
Mikpritja e Imam Mehdiut a.s.
02:10
Mikpritja E Imam Mehdiut A.S.
Alislam Albania
Komentim i Sures 27, En-Neml - Pjesa 1 | Komentim i Kuranit
48:21
Komentim I Sures 27, En-Neml - Pjesa 1 | Komentim
Alislam Albania
Zoti shpëton një anglez nga alkooli dhe droga
00:54
Zoti Shpëton Një Anglez Nga Alkooli Dhe Droga
Alislam Albania
Shërimi - Shafi, djaloshi afrikan gjen shërim me bekimin e Zotit përmes lutjeve të Kalifit
02:33
Shërimi - Shafi, Djaloshi Afrikan Gjen Shërim Me B
Alislam Albania
Prifti që u bë musliman dhe iu bashkua Xhematit Ahmedia - Histori interesante
02:04
Prifti Që U Bë Musliman Dhe Iu Bashkua Xhematit Ah
Alislam Albania
Nga materializmi drejt besimit - Rrëfimi drithërues i djaloshit turk, Gökhan
09:54
Nga Materializmi Drejt Besimit - Rrëfimi Drithërue
Alislam Albania
Hasib Babatu, ushtari amerikan që pranoi Islamin
01:30
Hasib Babatu, Ushtari Amerikan Që Pranoi Islamin
Alislam Albania
Simpoziumi i 16-të Kombëtar i Paqes - Xhemati Musliman Ahmedia
10:14
Simpoziumi I 16-Të Kombëtar I Paqes - Xhemati Musl
Alislam Albania
Xhamia dhe Qendra e re e Xhematit Ahmedia dhe sexhde falënderimi
04:02
Xhamia Dhe Qendra E Re E Xhematit Ahmedia Dhe Sexh
Alislam Albania
Shenjat e kohës së Imam Mehdiut nga Kurani
29:08
Shenjat E Kohës Së Imam Mehdiut Nga Kurani
Alislam Albania
Si të ndjekim shembullin e Profetit a s në jetën e përditshme
27:01
Si Të Ndjekim Shembullin E Profetit A S Në Jetën E
Alislam Albania
Tre njerëz që u mbyllën në shpellë. Çfarë i shpëtoi ata?
24:47
Tre Njerëz Që U Mbyllën Në Shpellë. Çfarë I Shpëto
Alislam Albania
Cili është qëllimi i jetës dhe si mund të arrihet ai?
19:47
Cili Është Qëllimi I Jetës Dhe Si Mund Të Arrihet
Alislam Albania
Xheneti dhe xhehenemi, realiteti i tyre - Pjesa 2/2
22:36
Xheneti Dhe Xhehenemi, Realiteti I Tyre - Pjesa 2/
Alislam Albania
Xheneti dhe xhehenemi, realiteti i tyre - Pjesa I
22:43
Xheneti Dhe Xhehenemi, Realiteti I Tyre - Pjesa I
Alislam Albania
Xhemati Musliman Ahmedia, deri në skajet e Tokës
16:00
Xhemati Musliman Ahmedia, Deri Në Skajet E Tokës
Alislam Albania
Profecia për Kalifatin në Islam - Nga Profeti Muhemmed s.a.v.s.
16:58
Profecia Për Kalifatin Në Islam - Nga Profeti Muhe
Alislam Albania
A lejohet Mevludi? Cila është data e lindjes së Profetit s.a.v.s.?
23:50
A Lejohet Mevludi? Cila Është Data E Lindjes Së Pr
Alislam Albania
Kurani dhe shkenca mbi raportin e njeriut në univers
26:29
Kurani Dhe Shkenca Mbi Raportin E Njeriut Në Unive
Alislam Albania
Cili është dënimi për blasfeminë në Islam?
27:17
Cili Është Dënimi Për Blasfeminë Në Islam?
Alislam Albania
Kalifati i bekuar - Parashikim për Islamin në Gjermani
06:09
Kalifati I Bekuar - Parashikim Për Islamin Në Gjer
Alislam Albania
Hazret Isai a.s. ka vdekur - Pjesë e fjalimit të Kalifit të IV r.a.
04:53
Hazret Isai A.S. Ka Vdekur - Pjesë E Fjalimit Të K
Alislam Albania
Pyetje të shpeshta rreth Xhematit Musliman Ahmedia
05:59
Pyetje Të Shpeshta Rreth Xhematit Musliman Ahmedia
Alislam Albania
Si mund të ruhesh nga shirku i fshehtë?
21:39
Si Mund Të Ruhesh Nga Shirku I Fshehtë?
Alislam Albania
Hazret Imam Husejni r.a.- Jeta dhe ngjarja e Qerbelasë (Kerbelasë)
36:26
Hazret Imam Husejni R.A.- Jeta Dhe Ngjarja E Qerbe
Alislam Albania
Qëllimi i jetës është pëlqimi i Allahut | Xhelsa Salana e Gjermanisë 2018
39:33
Qëllimi I Jetës Është Pëlqimi I Allahut | Xhelsa S
Alislam Albania
Kërkimi i dijes është obligim për ne
22:57
Kërkimi I Dijes Është Obligim Për Ne
Alislam Albania

1 2 3