Sakrifica për Islamin | Raporti vjetor i sakrificave financiare - Hutbeja 06.11.2020

Tags

2020-11-06  Friday Sermon  Khutba Juma  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit - Fjalimi i së xhumasë 03-01-2020
1:05:54
Sakrifica Financiare Dhe Arka E Vakf-E-Xhedidit -
Alislam Khutba Archive
Jeta e Abdurrahman ibn ‘Aufit r.a. dhe Sa’ad ibn Mu’adhit r.a. - Hutbeja 26.06.2020
53:07
Jeta E Abdurrahman Ibn ‘Aufit R.A. Dhe Sa’Ad Ibn M
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i xhumas 06-11-2015: Sakrificat financiare të ahmedianëve për hir të Zotit
56:07
Fjalimi I Xhumas 06-11-2015: Sakrificat Financiare
Alislam Khutba Archive
Freitagsansprache 06.11.2020: Finanzielle Opferbereitschaft und das neue Jahr des "Tehrik-e-Jadid"
1:09:40
Freitagsansprache 06.11.2020: Finanzielle Opferber
Alislam Khutba Archive
Jeta e Sa’d ibn Mu’adhit r.a. - Hutbeja 17.07.2020
58:49
Jeta E Sa’D Ibn Mu’Adhit R.A. - Hutbeja 17.07.2020
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Swahili Translation: Friday Sermon 20 November 2020
56:32
Swahili Translation: Friday Sermon 20 November 202
Alislam Khutba Archive
Cuma Hutbesi 20-11-2020
56:32
Cuma Hutbesi 20-11-2020
Alislam Khutba Archive
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (20-11-2020)
56:32
Проповедь Хазрата Мирзы Масрура Ахмада (20-11-2020
Alislam Khutba Archive
Sermon du vendredi 20-11-2020: Awf Bin Harith et Abou Ayyoub Al-Ansari - compagnons de Badr
56:32
Sermon Du Vendredi 20-11-2020: Awf Bin Harith Et A
Alislam Khutba Archive
Malayalam Translation: Friday Sermon 20 November 2020
56:32
Malayalam Translation: Friday Sermon 20 November 2
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 20 November 2020 (English): Men of Excellence : `Auf bin Harith (ra)
56:32
Friday Sermon 20 November 2020 (English): Men Of E
Alislam Khutba Archive
Yoruba Translation: Friday Sermon 20 November 2020
56:32
Yoruba Translation: Friday Sermon 20 November 2020
Alislam Khutba Archive
Sindhi Translation: Friday Sermon 20 November 2020
56:32
Sindhi Translation: Friday Sermon 20 November 2020
Alislam Khutba Archive
Pashto Translation: Friday Sermon 20 November 2020
56:32
Pashto Translation: Friday Sermon 20 November 2020
Alislam Khutba Archive