Ekzistenca e Zotit

Description

Ky rrëfim i shkurtër tregon rrugëtimin e Hazret Mirza Tahir Ahmedit r.a. (1928-2003) drejt njohjes së Zotit. Një përjetim shpirtëror i dha provë për vërtetësinë e ekzistencës së Zotit. “Zoti ia shfaq Veten e tij gjithsecilit në bazë të aftësive të tyre për ta përjetuar Atë. Zoti është universal dhe janë pragjet e limiteve të njeriut të cilat përcaktojnë se si ai e përjeton Zotin”. Për më shumë informacion, na ndiqni: web: www.alislam.al Facebook: https://sq-al.facebook.com/XhematiMuslimanAhmedia/ Twitter: https://twitter.com/alislamalbania