Hazret Isai a.s. ka vdekur - Pjesë e fjalimit të Kalifit të IV r.a.

Description

Xhemati Musliman Ahmedia Lexoni argumente të pathyeshme nga Kurani Famëlartë që provojnë se Hazret Isai a.s. ka ndërruar jetë si gjithë profetët dhe njerëzit e tjerë. https://www.ahmadiyya-islam.org/al/artikuj/vdekja-e-isait-a-s-argumente-te-pathyeshme-nga-kurani-famelarte/